U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Wij combineren passie voor vastgoed met commercieel talent. Onze medewerkers zijn vastgoedmakelaars, juristen, notarissen, EPC-deskundigen, electriciens, aannemers en uiteraard mensen uit de praktijk met jaren  commerciële ervaring. Hierdoor kunnen wij onze klanten adviseren en bijstaan op heel wat meer vlakken bij de aankoop en verkoop van hun woning. De dagelijkse praktijk zorgt voor correcte schattingen en eerlijke prijzen. Alsook voor advies om het huis beter te presenteren voor de kopers of noodzakelijke werk (jes) uit te voeren. 

Onze zaakvoerster Liesbeth Maas heeft meer dan 30 jaar ervaring in immobiliën en heeft ook al enkele nieuwbouwprojecten gebouwd, en een resem renovatie-projecten begeleid.  Door onze  bereikbaarheid worden calls van mogelijke kopers en verkopers meteen beantwoord. Onze gedrevenheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat meer dan 75% van wat we in portefeuille hebben, ook effectief verkocht wordt
Wij beschikken over een groot klantenbestand met gedetailleerde informatie over het type woning waarnaar mensen op zoek zijn. Dit bestand wordt dagelijks geupdate op basis van de gegevens die mensen ons toevertrouwen en krijgt wekelijks een marriage mail met het passende aanbod.

Wij werken op een professionele en volledig wettelijke manier met waarborgen, hebben een makelaarsverzekering en een derdenrekening. Bij realisatie van een verkoop brengen we binnen de week de wettelijke documenten in orde zodat bij de notaris alles vlot kan verlopen. We begeleiden koper en verkoper tot bij de notaris. We ontzorgen u volledig en sturen u pas een factuur bij de notaris. U betaalt ons op het ogenblik dat u zelf geld ontvangt.

Het Home Sweet Home Team

Het Home Sweet Home Team staat steeds paraat!

Liesbeth Maas

Zaakvoerder
BIV 202.260
liesbeth@home-sweet-home.be

Rudi Heip

Vastgoedconsulent
deurne@home-sweet-home.be

Phil De Smet

Vastgoedmakelaar
BIV 512.941
phil.desmet@home-sweet-home.be

Jorgo Ambroos

Vastgoedconsulent
jorgo.ambroos@home-sweet-home.be

Aylin Mustafa

30 jaar ervaring!

Ons streefdoel is een gevarieerd aanbod in woningen/appartementen aan te bieden om de individuele klanten optimaal te kunnen begeleiden. 
Eén van de voordelen voor onze klanten is dat ze vrij zijn in hun notariskeuze.
Steeds meer zijn we ook in het bezit van renovatieprojecten en kunnen we u begeleiden bij de uitwerking en opvolging hiervan. 
Check onze kennis en ervaring! Wij ontzorgen u !

Naast de verkoop van woningen, verhuren we ook voor ons cliënteel en dit geeft 100 procent resultaat binnen een zeer korte termijn.

Een huis kopen of verkopen even bij Home Sweet Home binnenlopen! 

Maak een afspraak
Sticker
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home