U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Wij combineren kennis, inzicht en commercieel talent. Onze medewerkers zijn vastgoedmakelaars, juristen, ‘marketingmensen’, EPC-deskundigen, electriciens, aannemers en uiteraard mensen uit de praktijk met jaren  commerciële ervaring. Hierdoor kunnen wij onze klanten adviseren en bijstaan op heel wat meer vlakken dan de meeste andere makelaarskantoren. De dagelijkse praktijk zorgt voor correcte schattingen en eerlijke prijzen.

Onze zaakvoerster Liesbeth Maas heeft meer dan 20 jaar ervaring in immobiliën en stuurt het kantoor in de juiste richting. Door onze professionaliteit en bereikbaarheid worden oproepen van mogelijke kopers en verkopers meteen beantwoord. Onze gedrevenheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat meer dan 75% van wat we in portefeuille hebben, ook effectief verkocht wordt
Wij beschikken over een groot klantenbestand met gedetailleerde informatie over het type woning waarnaar mensen op zoek zijn. Dit bestand wordt dagelijks geupdate op basis van de gegevens die mensen ons toevertrouwen en krijgt wekelijks een marriage mail met het passende aanbod.

Wij werken op een professionele en volledig wettelijke manier met waarborgen, hebben een makelaarsverzekering en een derdenrekening. Bij realisatie van een verkoop brengen we binnen de eerstvolgende week de wettelijke documenten in orde zodat bij de notaris alles vlot kan verlopen.

Het Home Sweet Home Team

Het Home Sweet Home Team staat steeds paraat!

Liesbeth Maas

Zaakvoerder
liesbeth@home-sweet-home.be

Rudi Heip

Vastgoedconsulent
deurne@home-sweet-home.be

Phil De Smet

Vastgoedmakelaar
phil.desmet@home-sweet-home.be

Kader Koçak

Administratief bediende
lier@home-sweet-home.be
Sticker

25 jaar ervaring!

Ons streefdoel is een gevarieerd aanbod in woningen te bieden om de individuele klanten optimaal te kunnen begeleiden.
Eén van de voordelen voor onze klanten is dat ze vrij zijn in hun notariskeuze.

Naast de verkoop van woningen, bieden we ook verhuringen aan ons cliënteel en dit geeft 100 procent resultaat binnen een zeer korte termijn.
Een huis kopen of verkopen even bij Home Sweet Home binnenlopen! 

Maak een afspraak
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home