U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Hemelstraat 13 , 2520 Oelegem

Omschrijving

Half open bebouwing met 3 slaapkamers in rustige wijk op 637 m² grond

Deze woning is een toppertje! Wie wil niet wonen in de rust en dicht bij de stad? Hier heb je een mooie grond, met een half open woning met 3 slaapkamers waar je zelf nog je ding mee kan doen. Het dak is al geïsoleerd en de CV ketel is al vervangen, doch de cosmetica heeft een opfrisbeurt nodig. Living heeft een oppervlakte van 30 m² en is recht op recht, en verbonden met de keuken. Badkamer en keuken kan je nog mee verder, maar actueel is het design niet meer. Potentieel heeft het huis des te meer.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers ( 2 normale en 1 kleine) en mits het zetten van een trap is er nog een slaapkamer en badkamer op de zolder. Boven de garage vooraan zou je nog makkelijk een slaapkamer kunnen maken. Ruime garages en berging achteraan in de tuin, alsook aangrenzend aan het huis. Altijd zon, altijd schaduw in de ruime tuin. Ideale woning voor een jong gezin. Een huis voor hobby's of mancave, of voor groene vingers. Het dak is al geïsoleerd en de dubbele muren laten ook spouwmuurisolatie toe.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home