U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Hazenstraat 54 , 2500 Lier

Omschrijving

IN OPTIE - Rijwoning vlakbij centrum Lier in wijk Looks

IN OPTIE - Op de hoogte blijven over onze nieuwe panden? Maak een zoekprofiel aan: http://www.home-sweet-home.be/schrijf-u-in

Een rijwoning bestaande uit een aparte inkom met één verdieping en een zadeldak, aan de achterzijde van het huis heeft men een redelijke ruime tuin liggen met betontegels en achteraan een tuinhuis. Het pand is gelegen binnen de vesten van de stad Lier en nabij het centrum. De woning werd volledig verbouwd in 1993 en is voorzien van het hedendaagse comfort.

Gelijkvloers: aparte inkomhal, woonruimte houten plafond met planchet, sierpleister tegen de muren, grote beige tegels. Overloop naar de keuken met koepel, bestaat uit beige boven- en onderkasten, spoeltafel, keramische kookplaat, dampkap, oven, ijskast en vaatwasser. De badkamer werd aangebouwd en bestaat uit een ligbad/douche, lavabo, wc en een aansluiting voor een wasmachine. Daarnaast heb je ook een grote achterruimte.

1ste verdiep: één grote slaapkamer aan de voorzijde op laminaat, één kleine slaapkamer aan de achterzijde op laminaat, boven heeft men nog een ruime zolder als 3de slaapkamer op laminaat met vaste houten trap met leuning en 2 velux ramen.

Op zoek naar een woning vlakbij centrum? Kom dan zeker deze woning eens ontdekken. Bel naar Home Sweet Home op het nummer: 03 488 45 88


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home