U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Hildering 88 , 2290 Vorselaar

Omschrijving

TE KOOP: Te renoveren open bebouwing in een aangename wijk

Nabij de dorpskern van Vorselaar vinden we een originele seventies architectuur in een groen kader. Bushaltes, scholen, winkels, supermarkten, speelplein, ... You name it, hier is het binnen handbereik. De ligging van het pand is enorm gunstig. Niet enkel de bereikbaarheid is een troef maar ook de kindvriendelijke buurt. Hildering 88 is gelegen in een rustige wijk/doodlopende straat.

Een woning die weinig hoekjes en kantjes kent, wat renoveren gunstig maakt. Bij binnenkomst van de woning bieden de grote ruimtes alsook raampartijen enorm veel potentieel om van dit aangename plekje groen je thuis te maken. Op het gelijkvloers hebben we een grote living die toegang biedt tot de keuken. Badkamer en extra berging zijn ook voorzien alsook aansluiting 2de WC. Op de eerste verdieping heb je dezelfde afmetingen dan op het gelijkvloers wat zich vertaalt in 4 zéér grote slaapkamers waar je nog verschillende richtingen met uit kan én een extra toilet. ​

Vanuit elke ruimte stroomt het daglicht volop binnen. Wel uitzicht, geen inkijk, ideaal! Buiten is het jaarrond genieten in de royale tuin van een 540 m². Veel bergruimte of een groot atelier nodig? De garage of berging biedt meer dan genoeg plaats. ​

Nieuwe condensatieketel en vernieuwd dak dat geïsoleerd is, zijn zeker 2 niet oninteressante pluspunten. Kortom een schitterende villa voor liefhebbers van groen en vintage seventies architectuur. "

Verder is Vorselaar de gemeente met de beste burgemeester van de Kempen. In Vorselaar is er ook heel veel groen te vinden o.a. de Dreef die uitloopt uit het kasteel, vroeger eigendom van baron De Borrekens maar nu in handen van de topman van Janssen Farmaceutica, dhr. Stoffels.
De natuurwandeling De Lovenhoek is de mooiste wandeling van het jaar in de provincie Antwerpen. Vorselaar is een zeer gezellige gemeente waar het verenigingleven heel wat plezier oplevert. We hebben de jaarmarkt op 15 juni, een dag van het Dorp, een openluchtfilm enz….


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home