U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Stanleystraat 15 , 2018 Antwerpen

Omschrijving

Grote herenwoning met handels-/praktijkruimte

Deze zeer ruime en lichte stadswoning bestaat uit 4 verdiepingen en biedt tal van mogelijkheden:
Op het gelijkvloers kan men een kantoor, een praktijkruimte, showroom, atelier enz. installeren terwijl u op de andere verdiepingen zelf kan wonen. Er is eventueel ook de mogelijkheid om 1 of 2 verdiepingen elk als zelfstandige wooneenheid te verhuren. Alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit) hebben reeds individuele meters.
Indien u veel ruimte voor u en/of uw gezin wenst, kan u ook het volledige pand als woonst inrichten. De zuid-west gerichte stadstuin biedt extra sfeer en gezelligheid en kan nog worden uitgebreid indien gewenst.

De ramen zijn recent vernieuwd en het dak werd geïsoleerd. De structuur van het huis is goed, maar er zijn nog renovatiewerken uit te voeren. Op deze manier kan u de woning volledig naar uw eigen hand zetten.
Een aantal authentieke elementen zoals marmer in de hall, houten vloeren, de originele hoge deuren en de houten trap zijn bewaard gebleven. Het pand lijkt nog ruimtelijker en lichter door het behoud van de hoge plafonds.

De ligging vlakbij Berchem station, Zurenborg, het Groenkwartier en de snelle bereikbaarheid van het centrum van Antwerpen met de tram, fiets of zelfs al wandelend, zijn een extra troef.

Wenst u een bezichtiging of gewoon meer informatie, bel mij gerust op volgend nummer 0474/715 000 - Bie Franken - Home Sweet Home
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home