U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Koning Albertstraat 15 , 2500 Lier

Omschrijving

IN OPTIE - Herenwoning op toplocatie in centrum Lier

IN OPTIE - Op de hoogte blijven over onze nieuwe panden? Maak een zoekprofiel aan: http://www.home-sweet-home.be/schrijf-u-in

Deze prestigieuze woning gelegen op een boogscheut van de grote markt van Lier, werd in 1993 volledig gerenoveerd (inclusief alle technieken en ramen) met behoud van authentieke en originele elementen. Er is een bewoonbare opp. van ca 190m² en tuin/terras van 24 m² terras en tuin. Gelijkvloers : hal/gang die rechtstreeks toegang verschaft aan mogelijke woon- leefruimte. Achteraan heb je keuken met inbouwtoestellen die aansluiting geeft op berging, eetruimte en terras. Door het vele glas aanwezig in keuken, wordt je getrakteerd op tonnen daglicht wat wonen zeer aangenaam maakt. Kamer aan straatzijde vinden we nog een mooie ruimte die momenteel dienst doet als bureel (24m²).

Eerste Verdieping : ruime TV-kamer (35m²) met terras. Gerenoveerde badkamer (2010) en strijkkamer die kan dienen als slaapkamer zijn te betreden via een loopbrug.

Tweede verdieping : masterbedroom (30m²) met dressing.

Deze herenwoning beschikt verder over een ruime kelder. Pluspunten: Gelegen op 100 m van de grote markt te Lier in een woonbuurt met historisch karakter, combinatie wonen-werken mogelijk, schilderklaar, behoud van authentieke elementen en royale plafondhoogtes, hoogstaande renovatie door binnenhuisarchitecte Verschaeren G.

De warmwaterboiler is vernieuwd in dec 2020
De beerput is leeggemaakt sept 2020 en de afvoerleidingen zijn gecontroleerd
De chauffageketel op gas is ong 8 jaar oud
De leiding naar het gasvuur is vervangen in 2019


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home