U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Corneel Franckstraat 57 , 2100 Deurne

Omschrijving

TE KOOP: Gerenoveerde bel-étage met 4 slaapkamers

Zoekt U een instapklare gezinswoning die voldoet aan de hoge energie voorwaarden : een Epc van 145 Kwh/jaar , Alle ramen met hoogrendementsglas , HR condensatie verwarmingsketel , dan kunnen wij u zonder verpinken deze bel-etage voorstellen. Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd die nog 14 jaar een ruime certificaat opbrengst geven .
Een aangename gezinswoning met op het gelijkvloers een ruimte momenteel ingericht voor de ouders met slaapkamer (22m²) , badkamer en suite , toilet , rustig leeshoekje met zicht op de tuin (36 m²) , bureel en opbergruimte .Een inpandige garage met plaats voor was/droogkast. Deze ruimte kan heel eenvoudig terug gebracht worden naar een volledig open geheel ( praktijkruimte ) of juist verder ingericht worden met een kitchenette waardoor we een vorm van kangoeroe / zorgwonen creëren. Een eigen trap , los van de trap in de inkomhal , verbindt deze ruimte met de living op de eerste verdieping. Hier vinden we een grote open leefruimte (38 m²) met een schuifdeur naar het terras ( 20 m²), een open keuken ( 8.5 m²) en een toilet. Op de tweede verdieping drie slaapkamers ( 12-12-8 m²) , een badkamer met ligbad , douche , toilet en een dubbele lavabo. Kortom een gezochte woning , geen kosten de eerste 20 jaar , in regel met de hoogste energie vereisten. Een rustige straat , scholen , winkels , ontspanning , de stad Antwerpen , openbaar vervoer , op/afrit autostrade , alles binnen wandelafstand. Uit ervaring weten we dat deze woningen intens gezocht worden . Hebt U interesse wacht dan niet en neem snel contact met ons op voor een eerste bezichtiging .



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home