U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

De Borrekensstraat 29 , 2100 Deurne

Omschrijving

TE KOOP: Bel-étage met 3 slaapkamers en tuin te Deurne

Beneden, naast de inkomhal, vinden we de garage (22 m²) en enkel kleinere ruimtes geschikt als berging. Er is een toilet op het gelijkvloers en een deur naar de grote tuin (120 m²). Op de 1ste ° treffen we grotendeels een open ruimte op twee niveaus aan, vooraan een groot glasvitrine (veel licht), een keuken ( 8,75 m²) met deur naar buiten, een overdekt terrasje zou mee in de leefruimte opgenomen kunnen worden. Op de 2de °- 3 slaapkamers ( 8,75m² - 10m² - 14,50 m²) en kleine badkamer en apart toilet ( zou samen één grotere badkamer kunnen vormen na verbouwing ). Gelegen in een rustige straat/woonwijk toch vlak bij openbaar vervoer, scholen, parken ( te Boelaarpark - Boekenberg ), de stad Antwerpen, de trein in Berchem station, op/afrit autostrade. Ben je op zoek naar een vintage woning uit 1955 met originele elementen?
Wees dan snel en maak een afspraak om dit pand te bezichtiging. Onze ervaring leert ons dat een dergelijk pand niet lang te koop staat. Hou je van aanpakken en strop je graag de mouwen op voor de realisatie van je familiaal droomhuis, bel of mail ons dan direct. Het pand dient gerenoveerd te worden maar het eindresultaat zal gezien mogen worden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home