U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Violierstraat 1 E3, 2000 Antwerpen

Omschrijving

VERKOCHT - 1-slaapkamer appartement met terras in rustig gelegen straat in het centrum van Antwerpen

VERKOCHT - Op de hoogte blijven over onze nieuwe panden? Maak een zoekprofiel aan: http://www.home-sweet-home.be/schrijf-u-in

Zoekt u een appartement met 1 slaapkamer, lift en terras in een rustige straat? En wilt u tegelijk wonen in nabijheid van de Stad, winkels, scholen, groengebieden en het openbaar vervoer? Dan is dit centraal gelegen appartement écht iets voor u. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:
Welkom thuis, u komt binnen in een goed onderhouden en gezellige gezamenlijke inkomhal. Uw toekomstige appartement ligt op de 3de verdieping, bereikbaar met lift.

Inkomhal en toilet: het appartement heeft een ruime inkomhal met een grote ingemaakte kast en toilet.
Woonkamer: in de woonkamer is er plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de grote ramen langs beide zijden is er veel natuurlijke lichtinval.
Keuken: de keuken bevindt zich naast de leefruimte aan de straatzijde en is voorzien van een inductievuur, een afzuigkap, kasten en er is plaats voor een koelkast.
Badkamer: in de badkamer heeft u een ruime douchecabine, een wastafel met spiegel en een aansluiting voor uw wasmachine/droogkast. Er bevindt zich ook een aparte bergingsruimte met schabben en inbouwkast.
1 slaapkamer: de slaapkamer ligt achteraan het appartement en heeft een oppervlakte van 12m². De ramen van de slaapkamer hebben rolluiken.
Terras: via de slaapkamer is er toegang tot het terras met bergruimte.

Goed om te weten
Het betreft een verzorgd gebouw. Er is centrale verwarming met een collectieve condensatieketel op gas, uw verbruik wordt individueel afgerekend. De aluminium ramen zijn vooraan en achteraan met enkel glas. De ramen aan de achterzijden hebben rolluiken. De maandelijkse kosten bedragen 165 euro en zijn inclusief: waterverbruik, verwarming, gemene delen, poetsen van de gang, beheer, onderhoud, ... én reservefonds. De vernieuwing van het dak en isolatie naar de huidige normen werd reeds uitgevoerd .
De Zoo van Antwerpen en Park Spoor Noord bevinden zich op 10 minuten wandelen.
Het appartement ligt in een rustige straat naast de vernieuwde Italiëlei, nabij verbindingswegen naar omliggende gemeenten.

De staanplaats in de garage is verplicht mee aan te kopen aan €30,000.




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home