U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Grote Markt 22 2V , 2500 Lier

Omschrijving

Totaal gerenoveerd appartement op 2° V met 2 slaapkamers en ruim terras!

Het appartement 80 m² op 2°V is gelegen op de Grote Markt van Lier, met frontaal zicht op het stadhuis.
Het maakt deel uit van een kleinschalig appartementsgebouw van 3 appartementen met een handelsgelijkvloers. Een statige en beschermde constructie, heropgebouwd in 1915, waarvan nu de buitenschil nagenoeg aangepast werd aan de energienormen van 2050. Via de aparte entree voor de appartementen kan je met de lift naar boven. De lift stopt op ieder verdiep in ieder privatief appartement.
In het appartement zelf kom je binnen via de lift in een halletje naar de grote leefruimte met een open volledige geïnstalleerde keuken. Aan licht geen gebrek; de grote ramen met zicht op de Grote Markt vangen het licht elke dag in keuken en leefruimte.
De andere kant van de hall geeft toegang tot de twee slaapkamers, welke ook toegang geven tot het terras. ( 13m² op 2°V). De badkamer met douche ligt in het midden van het appartement. Tussenin heb je ook nog een berging.
In het appartement ligt warme visgraatparket dat voor een groot gevoel van eenheid zorgt. Alleen in de badkamer werd om praktische redenen gekozen voor een tegelvloer. Het toilet is apart. Er is ook ruimte voor aansluiting wasmachine en droogkast. De keuze van de materialen in keuken en badkamer, de vloeren, domotica....zijn van hoge kwaliteit.
Een aparte berging is voorzien in de kelderverdieping. Alle muren, deuren, elektriciteit, ramen, dak, verwarming werd nagenoeg vernieuwd conform de normen van 2050.

Huurprijs €1150 + €50 algemene kosten = €1200 per maand

EPB in aanvraag.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home