U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Fort II Straat 78 , 2160 Wommelgem

Omschrijving

Prachtige woning in een oase van groen aan fort II - In optie

In optie - Deze prachtige woning met een gevelbreedte van maar liefst 10 meter is letterlijk gelegen in het groen. Als u de voordeur uitstapt komt u terecht in het groene fort van Wommelgem en als u de achterdeur uitstapt komt u in de royale tuin. De woning met vier grote slaapkamers staat op een aanzienlijk perceel van 680m². Kortweg een unieke kans om groots te wonen in het groen!

Indeling van het huis:

Voorzijde: Het huis beschikt over een mooie brede gevel met een oprit, garage en een charmante voortuin. Het huis is te betreden langs de voordeur of langs de deur naast de garage.

Garage: In deze grote garage (30m²) kan je niet enkel de auto wegzetten maar heb je ruimte genoeg om nog verschillende andere materialen op te bergen.

De leefruimte: De leefruimte op parket heeft een rijkelijke lichtinval door de grote raampartijen aan de achterkant die je een zicht geven op de grote tuin. Aan de voorkant kijk je dan weer uit op het groene fort.

Keuken: Via de leefruimte kom je in de gezellige keuken die volledig is uitgerust met oven, microgolf, gasfornuis, vaatwasser, spoelbak en ijskast. Een grote ruimte met veel potentieel.

Badkamer 1: Achter de keuken bevindt zich de eerste badkamer van dit huis. Perfect voor grote gezinnen dus!

Tuin: Welkom in de royale tuin van deze woning! Hier hebt u maar liefst 560m² tuin, helemaal voor u alleen of om familie en vrienden uit te nodigen voor een gezellige avond. Achteraan in de tuin staat er nog een degelijk bijgebouw in baksteen waar u al uw tuingerief perfect kan opbergen of de perfecte plek voor je hobby. Gewoonweg een geweldige tuin die je de nodige rust geeft!

De eerste verdieping: Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers (18m² - 17m² - 17m²), een toilet en een badkamer met douche en lavabo met meubel.

De tweede verdieping: Via de wenteltrap komen we op de woonzolder hier vinden we één grote slaapkamer (30m²) en is er de mogelijkheid nog een vijfde slaapkamer te maken of een bureauruimte.

Praktisch:

De woning beschikt overal over dubbele beglazing en de zolder is goed geïsoleerd. De woning wordt verwarmd met een condensatie ketel op aardgas (2010). De EPC score is dan ook zeer gunstig: 270 kWh/m².

Omgeving:

Een echte toplocatie! Vlakbij het Fort waar er verschillende ontspanningsmogelijkheden zijn: Finse piste om te joggen, voetbalvelden, atletiekpiste, en nog zoveel meer om te ontdekken. Ook horeca, scholen en supermarkt bevinden zich allen op wandelafstand.

Heeft u interesse om deze woonst te bezichtigen? Contacteer Simon Dewilde: 0497 50 55 75 of 03 366 07 14


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home