Zoek in ons aanbod

Handelspand te koop

3 resultaten gevonden

Te koop | met bod - Horeca - Lier

Lier

Leopoldplein 13

Dit handelspand met woonst is gelegen in Lier net buiten de stadsvesten en op 100 meter van het station. Het handelspand + woonst wordt in zijn geheel verkocht: handelspand/woonst (379.000 euro ) + overname handelsfonds (49000 euro.). Koop je enkel het pand 415.000 euro De handelsruimte is instapklaar en volledig ingericht. Koeltoog, op maat gemaakte kasten, microgolfoven, ... zijn allen aanwezig. Kortom kan je hier direct aan de slag als uitbater/eigenaar. Achteraan heb je de plaats en de mogelijkheid alles te kunnen (voor)bereiden. Koe …

€ 379 000
143 m²
Bekijk details
Onder voorbehoud - Café - Lier

Lier

Begijnhofstraat 21

Dit handelspand/drankhuis heeft een grondige en gehele renovatie nodig. Je kan dit pand terug hergebruiken als café met de mogelijkheid tot wonen boven (mits aanvraag). Je kan ook een herbestemming aanvragen tot het wijzigen naar een woning. Het pand geeft onder meer door dakhelling en verankering duidelijk een oudere kern aan waardoor wijziging betreffende gevel steeds aan te vragen zijn bij de stad Lier. Er is geen tuin aanwezig. De grondopp. is volledig volgebouwd.

€ 189 000
Bekijk details
Te koop - Showroom - Deurne

Deurne

Bisschoppenhoflaan 53 - 65

Dit commercieel pand is gelegen aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Het gebouw heeft verschillende ruimtes met elk hun functie: showroom, werkplaats, magazijn, kantoren en een volumineus appartement met geweldig dakterras. Het gebouw is in een goede staat en bovendien voorzien van een dak met zonnepanelen die zorgen voor 80.000 kilowatt per jaar. De ligging is zeer commercieel aangezien het complex geniet van een hoge visibiliteit en het vlakbij uitvalswegen gelegen is. De buurt is dichtbevolkt en er zijn dan ook meer dan genoeg potentiële kla …

€ 3 500 000
Bekijk details
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home