Evenementen

Enkele malen per jaar organiseren we evenementen die aansluiten bij ons kantoor en de verkoop van vastgoed in onze buurten.- Architectoer – Open huizen fietsroutes in Lier en Deurne, Info-momenten over vastgoed. Als “Fietsende Makelaar” ondersteunen we activiteiten uit onze directe omgeving; Boulevard Gommaar in Lier en ’t Looks op zijn leuks tot Boelaarbuurtblad in Deurne.
 

Architectoer 9 september 2018

Home Sweet Home en At the park nodigt iedereen uit om op zondag 9 september 2018 om 13u30 de ARCHITECTOER mee te komen fietsen naar mooie architecturale pareltjes in de buurt. Een soort OPENHUIZENDAG op de FIETS, als het ware. We vertrekken dus stipt om 13u30 aan het Paviljoentje aan AT THE PARK. Iedereen brengt zijn eigen fiets mee. Iedereen krijgt een drankje en dan vertrekken we, langs de uitgestippelde fietsroute worden een achttal woningen bezocht. 

Op het einde van de namiddag rond 17 uur, zal At the park de DJ PAPA MOJITO alle deelnemers opwachten en met een afsluitend optreden beloond worden. Onder de deelnemers wordt er een wedstrijd georganiseerd. Als hoofdprijs is er een fietstas te winnen.

HOME SWEET HOME bedacht het concept van de "fietsende vastgoedmakelaar", maakte van de nood een deugd, en deeld samen met At the park de liefde voor schoonheid in architectuur. 

Wie zich wenst in te schrijven kan dit doen via onze website  deurne@home-sweet-home.be of 03/366.07.14

NIEUWJAARSDRINK 20 JANUARI 2018 TE DEURNE

Iedereen welkom op nieuwjaarsdrink

Opendeurdag 13 mei 2017 om 14 uur

Sion te Lier brengt de laatste fase van nieuwbouwwoningen in verkoop. Maak er als eerste kennis mee tijdens de opendeurdag op zaterdag 13 mei van 14u tot 17u.
Wees van harte welkom om ons ter plaatse een bezoekje te brengen en meer info over deze nieuwe woningen te ontvangen alsook het resterende koopaanbod. U zal tevens de mogelijkheid hebben om de modelwoning te bezichtigen.
Bent u verhinderd maar toch geïnteresseerd, dan bezorgen wij u graag alle informatie deze week of u kan bellen voor een afspraak op 03/488 45 88 of via lier@home-sweet-home.be.

DERNY event op 1 mei 2017 te Lier

1ste PALLIETER DERNY-RACE IN LIER

'T Looks oep z'n Leukst!

De vijfde editie van 't Looks Oep z'n Leukst! (10 september 2016 - 11 september 2016)

Info moment donderdag 30 juni 2016

Speciaal voor mensen die werken in de buurt tussen 12u en 14u of afterworkinfo tussen 16u en 18u.

Architectoer 2016 in Deurne

Architectoer 2016 in Lier

Boulevard Gommaar 2015

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu

Home Sweet Home