Helaas, dit pand is verkocht

Graag een afspraak of meer informatie? Bel 03/488 45 88

Lispersteenweg 58 , 2500 Lier

TE KOOP: Zeer ruim Authentiek herenhuis met tal van mogelijkheden te Lier!

Vlakbij de Vesten van Lier bevindt zich dit prachtig authentiek herenhuis. Dit herenhuis wordt gekenmerkt door zijn hoge plafonds met talrijke versieringen volgens de Jugendstil stijl, zuilen,prachtige geloogde houten deuren met authentieke deurklinken en vooraan origineel loodglas. Deze grote woning telt een ruime leefruimte in visgraatparket met aangrenzende veranda en keuken. Op de 1ste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers ( respectievelijk 14,78 m², 18,32 m² en 20,41 m²) en een ruime badkamer (dubbelvoudige wastafel, verzonken ligbad, inloopdouche en toilet) en wasplaats. Achteraan bevindt zich een bijzonder fraai aangelegde tuin dewelke oost georiënteerd is. Onder het dak bevindt zich een ruime, nog in te richten zolder met tal van mogelijkheden. Tot slot: een herenhuis met behoud van authentieke elementen en verrassende grote ruimtes. 365 kWh/m².

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home