U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Elzenstraat 2 , 2221 Booischot

Omschrijving

Halfopen bebouwing op wandelafstand van centrum Booischot.

Geen zin in verbouwingen? Deze mooie woning nabij het centrum van Booischot staat al op jou te wachten!
Het huis werd een paar jaar geleden volledig gerenoveerd, en hoe! Je betreedt de woning langs een aparte inkom hal met gastentoilet en technische ruimte voor afwasmachine en droogkast. Vanuit de inkomhal kan je of rechtstreeks naar de woonkamer of keuken.

De keuken valt met recht luxueus te noemen. Strak witte vormgeving voorzien van alle nodige toestellen. Een grote ijskast, vaatwasser, inductie kookplaat, inbouwdampkap en combi-oven werden uiteraard voorzien. Naast de keuken heeft men ook een extra berging voorzien waar je veel in kwijt kan. Naast de keuken is er een grote leef-/woonruimte voorzien. De tuin kan je betreden via de woonkamer of keuken. Door de schuiframen krijg je enorm veel licht binnen wat wel een fijn gevoel geeft.De ruime tuin werd namelijk recent aangelegd en het terras is groot genoeg voor een loungeset of stevige terrastafel: laat het barbecue-seizoen maar komen.

Achteraan de tuin heb je plaats om meerdere wagens te zetten, wat zeker een troef is. Je kan de woning zowel langs als langs achter betreden.

Boven zijn er op deze moment 2 ruime slaapkamers en 1 kamer dit op dit moment gebruikt wordt als dressing(kan ook dienen als slaapkamer). Buiten deze 3 slaapkamers heb je nog de badkamer die zeer ruim is, voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Kortom een ideale woning voor een jong koppel of gezin.




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home