Helaas, dit pand is verkocht

Ledeganckstraat 29 , 2140 Borgerhout

TE KOOP: instapklare gerenoveerde studio te Borgerhout

Deze ruime studio ( 50 m²) heeft eerder het gevoel een klein appartementje te zijn dan een studio. Een hoekligging met 4 ramen en best een mooi ruimtelijk uitzicht. Volledig vernieuwd, mogelijk zijn de meubelen over te nemen. Perfect gelegen parallel met de Plantijn & Moretuslei en de Site Bank Van Breda. Op 10 minuutjes van het Centraal Station of Berchem Statie. Makkelijk verhuurbaar , ideaal als studenten kot of Pied à Terre, huur mogelijk van € 550. Een eerste starters woning, met klein beschrijf mogelijk ? Nadien een opbrengsteigendom ? Wees verstandig en investeer in een eerste stulpje, deze koop je voor eenzelfde bedrag als er één te huren. Wil je jezelf overtuigen, neem dan snel contact met ons op. Wie eerst is heeft de meeste kans. 422 kWh/m².

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home