Helaas, dit pand is verkocht

Goedetijdstraat 5 , 2660 Hoboken

Te koop: Te renoveren rijhuis met mogelijkheden te Hoboken

Deze woning is aan een volledige renovatie toe, maar schept wel mogelijkheden voor een groot gezin. Gelijkvloers treffen we een inkomhal met trap, de leefruimte met keuken en badkamer met een oppervlakte van 50 m². Op de tussenverdieping , achteraan , een ruime (slaap)kamer van 13 m² met aanhorig een badkamer (5 m²). Op de eerste verdieping momenteel ingericht als keuken ( 9 m²) en grote slaapkamer ( 16 m²). Deze verdieping zou omgevormd kunnen worden naar 3 slaapkamers van 8 m² - 8 m² en 9 m². De zolder kan ingericht worden voor 2 slaapkamers van 10 - 15 m² na het plaatsen van dakramen. Na de werken zou men kunnen beschikken over een ruime eengezinswoning met tot 6 slaapkamers, gelegen aan een groen pleintje in hartje Hoboken, vlakbij Don Bosco school, openbaar vervoer op wandelafstand. EPC 563 kWh/m².

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home