U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Zeearendstraat 18 , 2100 Deurne

Omschrijving

Te koop: Op te frissen Half open bebouwing met 3 slaapkamers en tuin te Deurne

Gelegen in de rustige woonwijk Zwarte Arend maar toch vlakbij openbaar vervoer , winkels en scholen. Deze modernistische bel - étage woning vraagt om een grondige renovatie met behoud van de structurele kenmerken.
Op het gelijkvloers hebben we een ruime inpandige garage( 23m² ) , een berging (10m²), een bureel/hobby ( 13m² )en een inkomhal.
Op de eerste verdieping een grote living (41 m²) met open haard , een keuken ( 14 m² ) , een vestiaire en een gasten toilet.
Op de tweede verdieping vinden we drie slaapkamers ( 18m²-16m²-10m²) , en een badkamers ( 7 m²) . Een natuurlijk verlichte hal / trapzaal verbindt de drie niveaus met elkaar. Twee slaapkamers beschikken over een wandinbouw kleerkast en een opklap slaapmeubel, zo vergroot je de beschikbare ruimte . Ook op de bovenste hal vinden we een volumineuze inbouw wandkast. De woning moet op niveau 2016 gebracht worden maar leent zich uitstekend als gezinswoning in een rustige groen omgeving. Het dak werd in 2009 vernieuwd en geïsoleerd.





Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Home Sweet Home